News

zondag, 29 juli, 2018
Primeur voor An-Sofie
Digital Print Specialist An-Sofie Hendrix is de eerste vrouw in de Benelux die zich zich HP Indigo Level 3-operator mag noemen – het hoogst mogelijke niveau. Eerder haalde ze de certificaten voor Level 1 (bediening van de pers en het drukken op zich) en Level 2 (onderhoud en vervanging van basisonderdelen). Met het halen van Level 3, bewijst An-Sofie dat ze HP Indigo 7800 Digital Press zodanig meester is, dat ze snel onverwachte storingen kan oplossen.
zondag, 29 juli, 2018
Plaatproductie verdubbelt
Elk jaar stijgt het aantal platen dat moet worden belicht. Oorzaak? Veel orders, natuurlijk. Maar ook: meer orders met een kleinere oplage. Reden waarom Hendrix Xperience de plaatproductie quasi verdubbelt met een nieuwe en supersnelle Fujifilm Luxel T-9800 plaatbelichter. Goed voor een snelheid van 70 platen per uur. Die snelheid wordt volop benut dankzij een volautomatische palletlader met 1200 platen en een automatische plaatstraat. De configuratie is efficiënt én spaart de medewerkers heel wat tilwerk uit.
woensdag, 10 januari, 2018
Nieuwe CTP installatie
De supersnelle FUJI plaatbelichter heeft een output van 70 platen/uur. Deze capaciteitsverhoging brengt ons van 60 naar 90 platen/uur. Tevens is de CTP belichter voorzien van een zogenaamde ‘pallet-loader’. Nu kan een complete pallet met maar liefst 1.200 platen worden geladen waardoor het handmatig vullen van cassettes niet meer nodig is en dit uiteraard voor de ergonomie van onze medewerkers een pluspunt. Dit levert een besparing op in tijd, verpakkingsmaterialen en leverancierskilometers.
maandag, 1 januari, 2018
Huisstijldrukwerk in een nieuw jasje!
Ons logo kreeg een frisse opsmukbeurt ….
woensdag, 22 november, 2017
ISO 12647-2: 2013 certificaat
Ter aflsuiting van het Print Color Management project werd op 22 november 2017 de audit gedaan voor het vernieuwen van het ISO 12647-2:2013 certificaat voor gestandaardiseerd drukken volgens de nieuwe ISO norm. Met trots melden wij u dat het certificaat zonder tekortkomingen is gerealiseerd. Het biedt onze klanten de zekerheid dat Hendrix Xperience zorgt voor een perfect drukresultaat!
dinsdag, 1 augustus, 2017
Nieuwe vrachtwagen
Uw drukwerk netjes en milieuvriendelijk afgeleverd met onze Volvo FM 330. Deze vrachtwagen is uitgerust met de strenge EURO6-norm dankzij deze milieunorm verkleinen we onze voetafdruk.