Welkom bij drukkerij Hendrix

Enjoy a brand new print xperience
Drukkerij Hendrix Printing
print

Meesters in DRUK
Wij zijn Hendrix en drukken zit in onze genen. Meesterdrukkers van geboorte, al drie generaties. Meer dan 80 jaar meesterschap ervaart u in alles wat we doen en de manier waarop we dat doen. U weet waarom u voor HENDRIX PRINT XPERIENCE kiest: topkwaliteit voor een correcte prijs, een prima service en betrouwbare leveringen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw boeken, catalogi, brochures of magazines.

Drukkerij Hendrix Xperience
xperience

Meesters in INDRUK
Verhoog uw zichtbaarheid en zet uw communicatie kracht bij. Een doeltreffende boodschap is de optelsom van een sterk idee, een relevant verhaal en een straf design. Samen met de creatieve talenten van HENDRIX XPERIENCE schrijft u succes over de hele lijn. Indruk in druk. Indruk online. XPERIENCE the difference.

7000 m2

ons bedrijf

80

jaar ervaring

49

medewerkers

40 ton papier

per jaar

127.000 m2

plaat

12 miljoen euro

omzet

20 ton

inkt

onze inzet

voor u
Waar wij in geloven?
LEES MEER

In druk en print van de bovenste plank.

In onze uiterst moderne full-service grafische onderneming hebben wij alle specialisaties onder één dak. Technologische kennis koppelen wij aan creativiteit, en daar ligt onze kracht. Wij verzorgen het complete productieproces waardoor wij voor u kosten besparen.

In conventionele en nieuwe media..

In een waardevolle relatie met u..

Wij voegen dagelijks kleur toe aan de relatie met onze klanten, onze medewerkers en onze omgeving. HENDRIX PRINT XPERIENCE kan bogen op een jarenlange ervaring, investeert voortdurend in een state of the art machinepark, direct en persoonlijke communicatie met de klant. Kortom, wij denken mee”.

realisaties