Xamples

Ferm

Ferm

Luxe lifestyle
Dit luxueuze lifestylemagazine focust op ontspanning, producten en verhalen voor ondernemers. Een prachtige uitgave met exclusieve uitstraling dankzij de blinddruk op de cover. In één woord: Ferm!

Pureluxe

Pureluxe

Zijdezacht en exclusief
Elke drie maanden bomvol exclusieve verhalen en inspiratie. Een premium magazine voor het hogere segment. Pure Luxe zou geen pure luxe zijn zonder de rijkelijke afwerking voorzien van soft touch laminaat en goudfolie.

We-exclusief

We-exclusief

Het goede leven
Guilty pleasure magazine voor iedereen met interesse in fashion, lifestyle, kortom “the good life”. Zoveel prachtige fotografie dat uw mond ervan openvalt. WE-Exclusief, om te koesteren.

Kortrijk verrast

Stad aan de Gouden Rivier

Kortrijk zocht een verrassend concept om hun bruisende stad langs de Golden River te laten (her)ontdekken. Wij nodigden vier eigenzinnige gidsen uit (columnist Jean-Paul Mulders, Dave Goose Martijn, rockfotografe en tattoo-artieste Cindy Frey, uitgever Gautier Platteau) die ons elk hún Kortrijk toonden. Concept, tekst, fotografie en illustratie: Xpair.

De leukste zoektocht van Vlaanderen

Supertip voor een dagje uit

Achter deze folder schuilt een van de grootste toeristische evenementen van Vlaanderen. Elk jaar brengt de “Rolls-Royce onder de zoektochten” van Davidsfonds vele tienduizenden mensen op de been. Voor het cultuurnetwerk ontwikkelen wij als vaste partner de zoektocht zelf en alle communicatievormen die het event kracht bijzetten: flyers, posters, deelnemingsbrochures, uitgebreide en funky streekgids…

Signs

De collega's

Voor Bayer Benelux tekenden we de nieuwe inhoudelijke en vormelijke aanpak uit van het medewerkersmagazine Signs. Elk seizoen brengen we nieuwe, boeiende verhalen over het reilen en zeilen binnen Bayer. Xpair tekent voor tekst, fotografie en vormgeving.

Marchal

“Diamonds are a girl best friend” Hard cover productie met “high gloss dispertielak” om de diamanten nog meer te laten schitteren.

Ti sento

Een juweeltje
Ik hoor je (want dat betekent ‘Ti Sento’), maar ik zie je ook. Want wat zie je er prachtig uit, Ti Sento! Cataloog pur gebonden in diverse talen met mooie, eigentijdse juwelen. Leuke fotografie in een schitterende lay-out.

100% Snow

Winter is coming

Het eerste hoogkwalitatieve wintersportmagazine van België: 100% Snow. Iedereen die een beetje van sneeuw, pret en avontuur houdt, heeft er een prachtig, lijvig lijfblad bij vanaf eind 2018. Een magabook dat bulkt van passie en goede smaak. Concept, tekst, fotografie, vormgeving, druk: een 100% Hendrix Xperience-realisatie.

Leo

Kei van een keukencataloog
Productcataloog van hoogwaardig keukengerei in een prachtig design. Kortweg Leo van BergHOFF. De cataloog heeft een mooi en creatief verzorgde lay-out in leuke pasteltinten.

Spring in the city

Een juweeltje
Ik hoor je (want dat betekent ‘Ti Sento’), maar ik zie je ook. Want wat zie je er prachtig uit, Ti Sento! Cataloog pur gebonden in diverse talen met mooie, eigentijdse juwelen. Leuke fotografie in een schitterende lay-out.